Over mij

welkom

Annette van den Beemt

Super leuk dat je hier bent om mijn verhaal te lezen! Ik ben Annette, het gezicht van Slagkracht, en op deze pagina lees je meer over mij.

Eind 2021 besloot ik tijdens een maand vakantie om níét aan die prachtige, nieuwe baan te beginnen in januari. Een ontzettend spannend besluit. Ook een besluit dat direct onwijs veel energie gaf. Dat herken je vast nog wel van je eigen start.

Dit besluit nam ik natuurlijk niet zomaar. De afgelopen jaren sprak ik veel ondernemers die vanuit hun passie zijn gestart. Die passie is er vaak nog steeds, maar soms is het kampvuur een beetje een waakvlammetje geworden. Je groeit en dus komt er inmiddels zóveel meer bij het ondernemerschap kijken dan het uitwerken van je fantastische idee. Je bent steeds meer ín je onderneming aan het werk en komt niet echt toe aan dat extra project, dat leuke event, het inrichten van je risicomanagement (wat gebeurt er als jij uitvalt) en al die ideeën die nog op de plank liggen. Je voelt steeds vaker de behoefte om met iemand te kunnen sparren en je hebt soms ook gewoon even wat extra handjes nodig om een (spoed)klus te klaren. Of om gezellig een kop koffie mee te drinken.

Er waren zo vaak momenten dat ik dacht: ‘Laat mij dat dan doen! Ik regel dat voor je! Dan kun jij verder met wat je leuk vindt, en zorg ik ervoor dat het goed geregeld wordt allemaal’. En dat is precies wat ik nu met Slagkracht doe!

Koffie

Geboren en getogen in een ondernemersfamilie ben ik altijd al ondernemend geweest: toen ik 10 jaar was, organiseerde ik een weekend weg voor mijn ouders. Ik regelde niet alleen de Bed & Breakfast, ze kregen ook alvast een tasje met eten mee voor het ontbijt en ik had oppas en logeeradresjes geregeld voor mijzelf, mijn zusje en mijn broertjes. Op de middelbare school organiseerde ik uitjes met de bus naar een discotheek verderop en natuurlijk organiseerde ik ook de laatste lesdag! In mijn studententijd was ik ook altijd de regelneef en was ik diegene die de samenvattingen maakte die iedereen graag wilde hebben 😉 Ik denk alles tot in de details uit en zorg er voor dat alles klopt.

Al vanaf mijn 14e werk ik. Ik heb altijd werk gehad waarbij ik direct contact had met collega’s én met klanten. Hierdoor heb ik al vroeg geleerd te anticiperen, luisteren, oplossen, incasseren, meedenken en de dingen handiger in te richten. Overal zie ik mogelijkheden om te optimaliseren: waar is ruimte voor efficiëntie en hoe kunnen we de dingen logischer maken? In mijn werk ben ik altijd op zoek naar dit soort optimalisaties. Vaak was dat niet eens mijn werk en vond ik het vooral gewoon zelf leuk om die processen makkelijker en klantvriendelijker in te richten en daarmee te professionaliseren. En dat lukte.

Naast mijn werk doe ik ook vrijwilligerswerk. Ik ben er van overtuigd dat niet alleen (grote) bedrijven profiteren van een professionele uitstraling en aanpak en dat zeker ook een stichting, vereniging en commissies hier echt super veel baat bij hebben.

Keertje samen koffiedrinken?

Zin om een keer  samen koffie te gaan drinken? Of heb je liever thee, laat het weten en dan spreken we elkaar binnenkort.

Over mij

Edwin en Annette van den Beemt
 • Ik woon in Assen met man Edwin en onze dochter en zoon
 • Wij zijn heel open over onze IVF-ICSI trajecten. Het is ook echt mijn missie om dit meer bespreekbaar te maken
 • Wij hebben twee Siberen (katten): Beanie en Bryan. Beanie komt uit Assen, Bryan komt uit Rusland
 • Ik hou van wandelen. Regelmatig doordeweeks en eens in de paar maand een heerlijke lange tocht van zo’n 20 kilometer
 • Sporten begon ik leuk te vinden toen ik personal training ging doen en daar leerde boksen
 • Edwin is mijn Buddy in Business: in 2002 begon hij voor zichzelf met wat later Slagkracht werd! Ja je leest dat goed. Met Slagkracht werkte hij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van maatwerk software en applicaties
 • Ik studeerde aan het hbo en wo. Een fijne combinatie omdat ik op het hbo veel vaardigheden heb geleerd en op het wo echt heel goed zelfstandig heb leren werken en heb leren analyseren en kritisch te zijn
 • In 2007 deed ik een summer course in Amerika. Super interessante vakken gevolgd en mooie mensen ontmoet
 • Knutselen vind ik leuk. Scrapbooken, albums maken, traktaties voor de kinderen, stickers voor op het raam, you name it!
 • Als docent leerde ik over didactiek, leerstijlen en het belang van passie wanneer je iets over wilt brengen. Als adviseur leerde ik dat alleen kennisoverdracht vrij weinig oplevert, implementatie is key
 • Met mijn promotieonderzoek leerde ik nog beter schrijven, écht de essentie te raken en bij de feiten te blijven
1985

Geboren

1998-2004

VWO

2000-2017

Bijbaantjes

2005-2008

HBO

Vastgoed & Makelaardij

2007

University of California (Berkeley)

Summerclass (organizational behavior, business communication)

2008-2010

Universiteit

Change Management

2010-2017

Docent

Onderzoeksvaardigheden
Human Resource Management

2010-2019

Onderzoeker

Gemeentelijk Vastgoedmanagement

2015

Start Promotieonderzoek

Gemeentelijk Vastgoedmanagement

2015-2018

Adviseur

Gemeentelijk Vastgoedmanagement

2018

Dochter geboren

2018-nu

Rekenkamercommissie Assen

2019-2021

Senior Consultant

Beleid en organisatie

2021

Zoon geboren

2022

Slagkracht!