Aanbod

Business Management

Jouw passie waarmee je jouw onderneming startte is er nog steeds, maar soms is die hevige vlam een beetje gedoofd. Je groeit en dus komt er inmiddels zóveel meer bij het ondernemerschap kijken dan het uitwerken van je fantastische ideeën. Je bent steeds meer ín je onderneming aan het werk en komt niet echt toe aan dat extra project, dat leuke event, het inrichten van je risicomanagement (wat gebeurt er als jij uitvalt) en al die andere ideeën die nog op de plank liggen. Je voelt steeds vaker de behoefte om met iemand te kunnen sparren en je hebt soms ook gewoon even wat extra handjes nodig om een (spoed)klus te klaren. Slim samen werken. En iemand om gezellig een kop koffie mee drinken. Ik ben er voor je!

Annette van den Beemt

Slagkracht Business Management is voor jou

wanneer jij:

wilt bouwen aan je bedrijf

te veel werk hebt voor jou alleen

een sparringspartner zoekt

lekker ambitieus bent

een stok achter de deur wilt

zin in samenwerken hebt

Zo ziet slim samen werken er uit

Strategische sessie

Strategische sessie - let's get started!

Strategische sessie

Om fijn samen te werken, is het belangrijk dat we elkaar goed kennen. Door daadwerkelijk met elkaar aan de slag te gaan, maken we kennis me elkaar, met elkaars bedrijf en met elkaars werkwijze. Dit legt een hele mooie basis voor een verdere samenwerking en is tegelijk in zichzelf ook al ontzettend waardevol.

Vanuit jouw doelen en wensen verkennen we samen waar jij nu staat op zowel zakelijk als persoonlijk vlak: wat gaat nu zoals je het graag wilt, waar verlies je nog (te) veel energie aan en waar wil jij je de komende tijd op focussen? Met dit in het vizier kijken we vervolgens ook heel praktisch naar jouw werkweek. Zo maken we het zetten van eerste stappen klein, overzichtelijk en leuk!

Buddy in Business - mee-dénken en mee-wérken

Met het Buddy in Business programma gaan wij een duurzame samenwerking aan voor een langere periode. Door op op deze manier onze samenwerking vorm te geven, is er ruimte om naar elkaar toe te groeien, elkaar steeds beter te begrijpen en – voor mij – jouw business écht te leren kennen. Het mooie van deze samenwerking is dat we dichter bij elkaar komen en ik tegelijk ook kritisch blijf en constructief met je mee denk.

In deze samenwerking kijken we samen welke balans tussen sparren en uitvoeren wenselijk is om jou zo optimaal mogelijk te faciliteren. Voor alleen uitvoering moet je niet bij mij zijn. De kracht van mij als jouw Buddy in Business zit ‘m vooral in de combinatie van mee-dénken en mee-wérken. Dus in deze samenwerking hebben we sowieso iedere week een moment om met elkaar te sparren!

Connect

Connect - jóúw ondernemersplatform

Connect

Connect is hét ondernemersplatform om alle processen in en rondom jouw bedrijf slim(mer) in te richten. Je kunt hierin echt van alles digitaliseren en automatiseren (hallo optimalisatie!) zónder de persoonlijke touch en de connectie met jouw bedrijf en jouw klanten te verliezen. Sterker nog: hiermee kun je júíst je dienstverlening nog persoonlijker maken.

Connect faciliteert jou als ondernemer echt next level want hier komt alles samen: alle informatie bij elkaar levert je een super handig dashboard op (hallo overzicht!), informatie kan met elkaar worden verbonden (hallo inzicht!) en het maakt connecten met je klanten, leveranciers en team stukken makkelijker. Maar dat is nog niet alles: ook jouw persoonlijke ontwikkeling heeft een plek op dit platform.

Omdat wij van slim en simpel houden, kun je dit platform modulair afnemen. Zo wordt het echt helemaal jóúw platform. Want een draak van een systeem met een hoge prijs waar je maar een deel van gebruikt? Dat vinden wij niet slim. En ook niet simpel.

Met Slagkracht Business Management is het mijn missie om jou te laten groeien en bloeien zodat je vanuit je eigen kracht een onoverwinnelijke ondernemer bent met precies de slagkracht die je nodig hebt om je business door te ontwikkelen!

Anderen over onze samenwerking

“Vriendelijk mens, slim en georganiseerd. Leuk om mee te sparren!”

Je bent een fijne collega, waarmee het goed sparren en samenwerken is. Je bent een heel vriendelijk mens, slim en georganiseerd.

Veel oog voor anderen, je denkt ook steeds na wat die anderen nodig hebben. Prettig in een team en erg leuk om mee te sparren. Warm. Inhoudelijk ben je erg sterk in vraagstukken rondom vastgoedmanagement en organisatiekunde. Je doorgrondt gemakkelijk de vraag, rijkt snel goede kaders aan als onderlegger voor de te maken analyse, voert de analyse uit en kan daar ook een heel goed leesbaar, overzichtelijk en overdraagbaar verhaal van maken. Je bent erg analytisch en georganiseerd. Je voegt met jouw organisatiekundig en veranderkundig perspectief echt wat aan de groep toe en je bent bovendien zodanig ‘senior’ dat je zelfstandig te werk gaat, de boel goed organiseert en levert wat er moet komen (zelfs als je zelf niet rechtstreeks bij een klant aan tafel zit). Je levert wat je afspreekt. Zelf leidinggeven aan projecten kan je naar mijn mening ook uitstekend.

Marleen Hermans

Adviseur en Managing Partner, Brink

“Je zegt waar het op staat en durft je kwetsbaar op te stellen”

Authenticiteit ervaar ik als jouw centrale kwaliteit. Er zijn geen dubbele agenda’s. Je bent open en objectief en je zegt waar het op staat.

Je durft je ook kwetsbaar op te stellen. Daardoor weet ik wat ik aan je heb. Je hebt oog voor rechtvaardigheid, maakt ethische afwegingen, kunt onverbloemd inschattingen maken van de kwaliteit en de motieven van mensen, managers, beslissingen etc. Je bent groeigericht: voor jezelf, voor je werk, voor de organisaties die je adviseert. Er zit stuwkracht achter jouw handelen (gedreven), waarmee je deze groei en verbetering aanjaagt. Je reflecteert voortdurend op je handelen, je motieven, op de juistheid en de objectiviteit van je teksten en je onderzoeksresultaten. Met andere woorden je reflecteert bewust op jouw normen en waarden om te checken of je op de goede weg zit. Je bent ook hands on, enthousiast en voortvarend in organiseren. Je regelt zaken tijd, helder en duidelijk. Wat je regelt, klopt en is tot in detail doorgedacht. Ik heb gezien dat mensen naar je luisteren en zich door jou laten overtuigen. Die overtuigingskracht ontspringt aan jouw authenticiteit en jouw gerichtheid op de groei van degenen aan wie je adviseert. Je houdt je verre van druk zetten of manipuleren. Wat je doet is zuiver. Ik heb gemerkt dat je enthousiast kunt zoeken naar het juiste woord, de juiste formulering. Dat ene zinnetje dat precies tot uitdrukking brengt, wat je wilt zeggen. En de juiste ordening, volgorde en structuur. Ik had daardoor het gevoel dat het schrijven van het stuk bij jou in goede handen was.

Hans Schut

Adviseur, Cobalt Consult

“Passie voor inhoud mét een lach!”

Jij bent iemand die van aanpakken weet met passie voor de inhoud en sterke organisatorische vaardigheden. In jouw werk ga je uitdagingen niet uit de weg.

Je bent je bewust van jouw deskundigheid zodat je op de juiste momenten andere deskundigen kunt inschakelen om projecten tot een goed resultaat te brengen. Samen hebben we diverse meerdaagse evenementen georganiseerd op verschillende locaties in Noord-Nederland. De samenwerking was altijd constructief met aandacht voor inhoudelijk diepgang en een lach.

Maarten Vieveen

Onderzoeker kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen

Aanbod

Hieronder zie je de mogelijkheden om slim samen te werken. Natuurlijk is dit uiteindelijk altijd maatwerk. Ik nodig je dan ook graag en van harte uit voor een kennismaking!

Kennismaken

Voel je welkom om contact met mij op te nemen voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze kennismaking verkennen we óf en op welke wijze we elkaar verder kunnen helpen.

Wat dit kost? Een beetje van jouw tijd, verder niets!